Perseverenta – supraevaluata sau chiar este o nestemata?!!!

    Salve!

    Tot vorbim despre antrenament … si cred ca este momentul sa insist un pic asupra a ceea ce reprezinta perseverenta …

    Vedeti voi, pe “aspra” cale a practicii, nu putine au fost momentele in care am participat la schimb de experienta cu alte cluburi.

    Peste tot, dar absolut peste tot, am observat cu tristete ca o mare parte dintre practicantii avansati veneau la antrenament doar pentru a face spectacol … aveau probabil nevoie de aplauze …

    Aveau stupidul “tupeu” de a se adresa profesorilor ceva de genul “sa mai lucram si altceva, pe asta o stiu” sau “m-am plictisit, vreau ceva nou” … HILAR nu-i asa?

    Hai sa lamurim ce aduce perseverenta … in primul rand,  prin repetarea necontenita – zi dupa zi, luna dupa luna, an dupa an – a tehnicilor, a combinatiilor specifice artei pe care o practic, imi conditionez trupul sa se miste intr-un fel anume in functie de situatia care ma solicita.

    In al doilea rand, repetarea la “nesfarsit” a tehnicilor duce la abosirea mentalului care la un moment dat “ia o mare pauza” ceea ce imi si doresc … obtinerea starii de “no mind”.

    Si nu in ultimul rand, pun energia in miscare, ma dezvolt, si o data cu cresterea mea este inbogatita si Viata Intregului Univers …

    O sa va rog sa vizionati urmatorul filmulet pe care il gasesc cu adevarat inspirator….

    Clic aici  incredibil, nu-i asa?

    Acum vreau sa va pun o singura intrebare … cine prezinta cu adevarat “handicap”,  baiatul din filmulet sau “bufonii” de care vorbeam mai devreme …

    In ceea ce ma priveste pot spune ca acest baiat este unul dintre “Maestrii” mei … intotdeauna voi avea de invatat de la EL !

Cu drag !

Bogdan Popescu

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc