Antrenamente arte martiale

In cadrul academiei de Arte Martiale Bucuresti, se organizeaza cursuri de initiere si pregatiere in arte martiale.  Cursurile de arte martiale sunt in stilurile thai-box, jujitsu, MMA, kickboxing wushu … etc. Acest sport nu are categorii de varsta, se pote antrena oricine.  Aici veti invata tehnici de autoaparare, lupta de strada cu sau fara arme, lupta la sol … etc.

Artele martiale sunt un sistem complex cu tehnici de lupte, cu sau fara arme, insusit la nivel individual. Ele sunt destul de vechi, si vin din asia.

Cursurile de arte martiale ce se predau in cadrul academiei de arte martiale m sunt cursuri distractive si se adreseaza tuturor ce vor sa faca miscare, in plus, este bine sa ai in cunostinta de un minim in taina tehnicilor de arte martiale pentru autoaparare, pentru siguranta proprie.

cursuri arte martiale

 

Cursuri de autoaparare pentru copii

Se fac inscrieri pentru copii cu varste cuprinse intre 5-18 ani in vederea antrenarii lor. Avem programe speciale pentru autoaparare si cursuri de initiere pentru copii. Va asteptam!

arte martiale pentru copii

 

Cursuri pentru femei

Avem programe  de arte martiale unde pregatim fete in vederea reactionarii in situatii limita, pe strada, in cazul unui jaf, spre exemplu. Cursurile sunt interactice si utile. Pentru mai multe detalii click aici!

cursuri de autoaparare pentru fete


SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc