Antrenamente MMA

Mixed Martial Arts (MMA) este un sport de full contact, care permite folosirea tehnicilor de lovituri şi de apucare sau lupta la sol, atât în picioare cât şi pe podea,. MMA se refara la mai toate stilurile de arte martiale inclusiv de box, lupte, jiu-jitsu brazilian,Muay Thai, kickboxing, taekwondo, karate, judo şi multe alte stiluri. Este considerat un sport modern, deoarece in ultima perioada a crescut semnificativ ca popularitate.
Diverse concursuri mixte ca stil, au avut loc în întreaga Europă, Japonia şi Asia Pacifică la începutul anilor 1900, insa in ziua de azi putem recunoaste 2 promotii importante de MMA

 

Strikeforce
UFC

 

antrenamente mma
antrenamente mma
antrenamente mma
Academia de Arte Martiale Bucuresti sustine antrenamente mma pe fiecare stil, atat lupta din picioare sau din clinci, cat si la sol. Antrenorii din cadrul academiei sunt specializati pe toate din cele 3 situati care pot aparea in cazul unei lupte fie ea in ring sau pe strada.
Se considera ca stilul mixt, cel care implica cunoasterea cator mai multe tehnici si procedee este cel mai efectiv in cazul unei situati reale pe strada de exemplu, unde trebuie sa fii pregatit pentru orice.
Instructorul nostru principal este dl. Bogdan Popescu, ce are o bogata experienta competitionala pe sisteme precum Tae Kwon Do, Kung Fu Traditional, Kick Boxing.
De-a lungul anilor instructorul nostru si-a perfectionat cunostintele si abilitatile tehnice participand atat la stagii interne cat si externe cu mari nume din Lumea Artelor Martiale precum ar fi:
Tae Kwon Do
- Grand Master An Hen Ki
- Master Kang Seong Min
- Master Song Joo;
Choy Lee Fut, Qi Qong, Tai Chi – stilul Yang: Dr. Gaspar Garcia;
Hap Ki Do:
- Grand Master Tae Jung
- Master Dan Piller
- Master Pilz.

SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc