Antrenamente Muay-Thai

Muay Thai este un sport de contact original din Thailanda, care utilizează predominant tehnici de lovituri cu piciorul si pumnul, coate si genunchi dar si proiectari si lupta in clinci. Este similar cu kickboxingul insa exista multe diferente daca ne uitam mai atent. Regulamentul este altul, si este considerat de multi specialisti ca fiind unul dintre cele mai brutale sporturi de contact. Descendent dintr-un stil Muay Boran, Muay Thai este sportul national din Thailanda.

Cuvântul provine din Muay mavya sanscrită, care înseamnă “a lega împreună”. Muay Thai este menţionată ca “Arta de opt Membre” sau “Ştiinţa a opt Membre”, deoarece se foloseşte de pumni, lovituri, coturi şi greve genunchi, folosind astfel opt “puncte de contact”, spre deosebire de “două puncte “(pumnii), în box şi” patru puncte “(mâinilor şi picioarelor) utilizate în alte sporturi de luptă mai reglementate, cum ar fi kickboxing, box, şi Savate. Un practicant de Muay Thai-ul este cunoscut ca un Muay NAK. Practicanţii de Vest sunt uneori numite Muay NAK farang, sensul de “boxer straini.”

 

antrenamente muay thai
antrenamente muay thai
antrenamente muay thai
Academia de Arte Martiale Bucuresti va pune la dispozitie antrenamente de muay thai, contactati-ne cu incredere.
Instructorul nostru principal este dl. Bogdan Popescu, ce are o bogata experienta competitionala pe sisteme precum Tae Kwon Do, Kung Fu Traditional, Kick Boxing.
De-a lungul anilor instructorul nostru si-a perfectionat cunostintele si abilitatile tehnice participand atat la stagii interne cat si externe cu mari nume din Lumea Artelor Martiale precum ar fi:
Tae Kwon Do
- Grand Master An Hen Ki
- Master Kang Seong Min
- Master Song Joo;
Choy Lee Fut, Qi Qong, Tai Chi – stilul Yang: Dr. Gaspar Garcia;
Hap Ki Do:
- Grand Master Tae Jung
- Master Dan Piller
- Master Pilz.

SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc