Antrenamente Taekwondo

Taekwondo este o arta martiala coreeana şi sportul national al Coreei de Sud. În coreeană, tae înseamnă “a lovi sau de a sparge cu piciorul”; kwon înseamnă “a lovi sau de a sparge cu pumnul”, şi do înseamnă ”calea”, ”metodă”, sau ”calea”. Astfel, taekwondo poate fi vag tradus ca ”modul de a lovii cu piciorul si cu pumnul.”Acesta arta martiala, combină tehnici de luptă, de auto-apărare, sport, exerciţiu, şi, în unele cazuri, meditaţie şi filozofie. În 1989, Taekwondo a fost unul dintre cele mai populare de artă marţială din lume din punct de vedere al numărului de practicanţi. Gyeorugi, un tip de sparring, a fost un introdus in Jocurile Olimpice din 2000.
antrenamente taekwondo
antrenamente taekwondo
antrenamente taekwondo
Academia de Arte Martiale Bucuresti va pune la dispozitie antrenamente de taewkwondo, contactati-ne cu incredere.
Instructorul nostru principal este dl. Bogdan Popescu, ce are o bogata experienta competitionala pe sisteme precum Tae Kwon Do, Kung Fu Traditional, Kick Boxing.
De-a lungul anilor instructorul nostru si-a perfectionat cunostintele si abilitatile tehnice participand atat la stagii interne cat si externe cu mari nume din Lumea Artelor Martiale precum ar fi:
Tae Kwon Do
- Grand Master An Hen Ki
- Master Kang Seong Min
- Master Song Joo;
Choy Lee Fut, Qi Qong, Tai Chi – stilul Yang: Dr. Gaspar Garcia;
Hap Ki Do:
- Grand Master Tae Jung
- Master Dan Piller
- Master Pilz.

SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc