Cursuri de autoaparare

Academia de Arte Martiale organizeaza cursuri initiere si performanta copii si adulti in stilurile kickboxing wushu, thai-box, jujitsu, MMA, K1 fara categorii de varsta. Aici veti invata tot felul de tehnici de autoaparare, lupta de strada cu sau fara arme.

Cursurile ce se predau in cadrul academiei sunt cursuri moderne si specializate, pentru toate vârstele. Ele sunt organizate pe grupe mixte, cu program-tintã principal de autoapãrare si educare a capacitãtii de luptã si strategie. Cursurile sunt realiste, concentrate, bazate pe concepte ultramoderne de predare si adaptate situatiilor actuale de conflict real. Tehnicile de autoaparare sunt complexe si necesita mult antrenament, insa cu perseverenta se pot invata.

Cursuri de autoaparare

In cadrul academiei, instruim pe cei ce vor sa invete cum sa se apere in situatii neprevazute, spre exemplu cand sunt atacati pe strada, cum sa se apere impotriva unui agresor inarmat. Cursurile de autoaparare sunt interactive si folositoare.

Cursuri pentru femei

In cadrul Academiei de Arte Martiale Bucuresti se predau lectii speciale pentru femei, care vor sa invete tehnici de autoaparare care sunt chiar utilie in unele situatii pe strada spre exemplu. Apelati cu incredere. Pentru mai multe detalii click aici!

 

cursuri de autoaparare
cursuri de autoaparare
cursuri de autoaparare

Se fac inscrieri in cadrul academiei pentru copii cu varste cuprinse intre 5-18 ani. Avem programe speciale de autoaparare si cursuri de initiere pentru copii.

Academia de Arte Martiale Bucuresti va pune la dispozitie cursuri de autoaparare, contactati-ne cu incredere.

Instructorul nostru principal este dl. Bogdan Popescu, ce are o bogata experienta competitionala pe sisteme precum Tae Kwon Do, Kung Fu Traditional, Kick Boxing.
De-a lungul anilor instructorul nostru si-a perfectionat cunostintele si abilitatile tehnice participand atat la stagii interne cat si externe cu mari nume din Lumea Artelor Martiale precum ar fi:
Tae Kwon Do
- Grand Master An Hen Ki
- Master Kang Seong Min
- Master Song Joo;
Choy Lee Fut, Qi Qong, Tai Chi – stilul Yang: Dr. Gaspar Garcia;
Hap Ki Do:
- Grand Master Tae Jung
- Master Dan Piller
- Master Pilz.

SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc